Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informații actualizate: Alte patru decese provocate de COVID-19

© Sputnik / Anatolii KiriakМедицинские работники проводитя тест на коронавирус
Медицинские работники проводитя тест на коронавирус - Sputnik Moldova
Abonare
Patru persoane au murit astăzi din cauza infecției cu COVID-19. Până la această oră au fost confirmate 9511 de cazuri de infecție cu noul coronavirus

CHIȘINĂU, 7 iun - Sputnik. Până la ora actuală, în Republica Moldova, au fost confirmate 9511 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1042 în Transnistria. În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău, au fost internate 121 persoane cu suspecție la COVID-19.

Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Societate
Un alt deputat din Parlamentul Republicii Moldova, testat pozitiv la COVID-19: Cine este

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 335 stare gravă (dintre care 27 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 666 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 210 persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 5638. Până la ziua de azi, au fost confirmate 1759 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-422, farmaciști-21, asistenţi medicali-692, felceri-94, personal auxiliar-530 persoane. 

Защитные маски, перчатки, антисептик - Sputnik Moldova
Societate
Date actualizate: Un medic și un șofer de pe ambulanță au murit din cauza COVID-19

Astăzi s-au înregistrat alte decese provocate de COVID-19: un bărbat de 70 ani din raionul Ialoveni. Internat în data de 17 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cancer de colon, hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă;femeie de 68 ani din raionul Ștefan-Vodă. Internată la 12 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, anemie ferodicitară, cardiomiopatie hipertensivă.

 Femeie de 62 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 23 mai la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate morbidă.

 Femeie de 69 ani, din municipiul Chișinău care activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sfânta Treime” din Capitală. Aceasta a fost internată la data de 4 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, diabet zaharat. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0