Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

© Sputnik / Miroslav Rotarifurt
furt - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost condamnat la un an de închisoare, după ce s-a încumetat să fure lucrurile personale ale unei femei într-o secție de poliție din Bălți.

CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Învinuitul a furat geaca și geanta femeii de serviciu, care era angajată la secția de poliție. Imediat după ce a sesizat dispariția bunurilor personale, femeia a reclamat furtul. Valoarea lucrurilor sustrase depășește suma de 2500 de lei. 

Potrivit presei locale, în fața instanței de judecată bărbatul și-a recunoscut vina și a precizat că a săvârșit furtul în mod spontan, fiind în stare de ebrietate.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Jaf la o bancă din Chișinău: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani
El a cerut să-i fie aplicată o pedeapsă care prevede prestarea muncii neremunerate în folosul comunității și a promis că va compensa paguba suferită de victimă. Judecătorii l-au condamnat însă la un an de închisoare cu executare. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel. 

Bărbatul a mai fost anterior certat cu legea. La începutul acestui an, el și-ar fi bătut soția cu bestialitate.

 

Fluxul de știri
0