Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Piața Centrală nu va mai activa ca altă dată – Detalii

© Sputnik / Anatolii KiriakPiața centrală
Piața centrală - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a stabilit un nou program de activitate în piețele din Capitală, atât cele publice, cât și cele private.

CHIȘINĂU, 6 iun. - Sputnik. Potrivit deciziei de astăzi a Comisiei, toate piețele din Chișinău vor activa de marți până duminică, ziua de luni fiind sanitară. De marți până vineri, piețele se vor deschide la ora cinci dimineața, iar la 16:00 își vor închide deja porțile.

Sâmbătă și duminică, piețele vor activa de la 06:00 până la 14:00.

Армянское кладбище - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban a anunțat că cimitirele din Capitală vor fi închise de Paștele Blajinilor

Începând de luni, 8 iunie, își reiau activitatea centrele comerciale și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora, cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică, centrelor de agrement ce practică activități sportive, recreative și distractive. Programul acestor va fi următorul: de luni până vineri vor activa de la ora 10.00 până la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică vor fi zile libere.  

În același timp, din data de 9 iunie, instituțiile publice municipale vor sista audiența cetățenilor pe toată perioada stării de urgență în sănătatea publică.

Comisia Centrală de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a avertizat că persoanele care nu se vor conforma acestei decizii vor fi trase la răspundere contravențională și penală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0