Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Distracție pe timp de pandemie: Local deschis pentru clienții fideli

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Pe timp de pandemie un agent economic a decis să deschidă localul pe care îl gerstionează pentru mai mulți clienți fideli. Acesta riscă amendă de până la 75 de mii de lei.

CHIȘINĂU, 6 iun - Sputnik. În plină pandemie, în timp ce autoritățile au întreprins un șir de măsuri pentru protejarea cetățenilor, administratorul uni centru de agrement din Chișinău a decis să-și deschidă ușile pentru clienții fideli.

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Sunt căutați de Poliție: Iată ce a făcut o femeie și doi bărbați

Cazul a fost documentat de către angajații Secției Investigare Fraude Economice din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse de către polițiști în interiorul centrului de agrement au fost depistate mai multe persoane care erau clienți fideli și anunțau agentul economic despre ulterioarele vizete.

Agentul economic își desfășura activitatea contrar hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care prevede că activitatea centrelor comerciale este sistată până în data de 15 iunie.

Pe cazul dat a fost inițiată o procedură contravențională, iar agentul economic riscă să fie sancționat cu amendă în mărime de până la 75 000 lei. Poliția Capitalei amintește cetățenilor și agenților economici că măsurile impuse de autorități sunt pentru protejarea vieții și a sănătății.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0