Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sunt căutați de Poliție: Iată ce a făcut o femeie și doi bărbați

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie și doi bărbați sunt căutați de Poliție. Cele trei persoane sunt suspectate de furt și jaf.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. O femeie și doi bărbați sunt căutați de către angajații Inspectoratului de Poliție a sectorul Botanica. Cei trei sunt suspectați de furt și jaf.

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către o tânără de 23 de ani. Aceasta a declarat că i-a fost furată geanta în care avea actele de identitate și bani. Infracțiunea a avut loc în timp ce se afla în curtea blocului de locuit de pe strada Hristo Botev.

Tânăra a lăsat pentru câteva clipe geanta fără supraveghere. Prejudiciul cauzat victimei constituie 7 000 de lei. Conform legislației în vigoare, suspecta riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Alți doi indivizi din imagini sunt căutați pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit victimei, suspecții l-au deposedat în mod deschis de 400 de lei, în timp ce se deplasa pe strada Sarmizegetusa. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf. Aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Dacă cineva deţine informaţii despre locul aflării persoanelor din imagini, sunt rugați să telefoneze la numărul de telefon: 0 60 082 335.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0