Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

SUA - dovadă de alienare totală! Manevrele democraților țin, Trump în mare dificultate

© AP Photo / Alex BrandonDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
În ciuda tuturor mega scandalurilor în care sunt implicați democrații și familia Biden, acesta continuă să conducă în sondaje.

BUCUREȘTI, 4 iun – Sputnik. Ciudata situație din SUA pare să compromită definitiv ideea alegerilor bazate pe logică și analiză. În ciuda tuturor mega scandalurilor în care sunt implicați democrații și familia Biden, acesta continuă să conducă în sondaje.

Victor Juc - Sputnik Moldova
Expert, despre probabilitatea izbucnirii unor proteste în Moldova, similare celor din SUA

Reamintim că, recent, democrații au fost implicați - cu probe! - în cel mai mare scandal din istoria contemporană a politicii americane – cazul Michael Flynn. Scandalul ajunge până la vârful Partidului Democrat, dar asta pare să nu conteze.

Nici faptul că Biden și familia sa sunt implicate în mai multe scandaluri de corupție, în Ucraina și China, nu contează.

Nici implicarea unor personaje dubioase în favoarea democraților - cazul Soros – nu e luat în considerare.

Nici faptul că George Floyd a fost ucis de un polițist din subordinea unui primar democrat nu contează. De fapt, revedem scenarii care, la o scară mică, s-au produs și în România.

Cert este că sondaje recente – presa română citează pe cel efectuat de Universitatea Monmouth, citat agenţia Bloomberg – îl creditează pe Joe Biden cu 52% din intenţiile de vot, iar pe Donald Trump cu 41%.

Aceeași sursă îl cota în mai pe Joe Biden cu 50%, iar Donald Trump cu 41. În aprilie, scorul era de 48% la 44%.

Полиция во время протестов в США - Sputnik Moldova
Americii i se oferă posibilitatea de a alege între rasism și anarhie
Reamintim un alt fapt ciudat: în ciuda adversității față de China, care ar fi declanșat pandemia, după cum spun mediile americane și oameni din servicii, inclusiv din zona NATO (favorabilă lui Biden), se uită un fapt: democrații au permis Chinei să intre masiv în SUA, să cumpere enorm de multe active americane – în timp ce Trump a încercat să stopeze preluarea economică de către chinezi!

Se uită și nebunia declanșată de democrați în Orient și Africa de Nord – deci dezlănțuirea noului val de terorism și de migrație masivă.

În ciuda comportamentului său ciudat, Trump e cel care a încercat să aducă pace – și să redea SUA americanilor. Ceea ce nu contează, se pare!

Deci, să nu ne mai mirăm că în România se votează aiurea – uitați-vă la ”cea mai mare democrație din lume”!

Și da, preferința pentru Biden – care ca om și reprezentant al democraților a adus numai deservicii americanilor – e dovada unei alienări totale a electoratului american.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0