Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un caz de COVID-19 printre angajații sistemului judecătoresc

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaСотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус
Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Abonare
După ce noul coronavirus a ajuns și la angajații sediului Ciocana al Judecătoriei Chișinău, astăzi a fost anunțat un caz și la sediul Centru.

CHIȘINĂU, 4 iun – Sputnik. Judecătoria Chișinău sediul Centru va activa în regim special după ce în cadrul instituției a fost înregistrat un caz pozitiv de COVID-19. Potrivit unei Dispoziții a Judecătoriei Chișinău, se instituie regim limitat de desfășurare a ședințelor de judecată în sediul Centru al instituției.

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Pretura sectorului Buiucani a intrat în carantină - un vicepretor s-a infectat cu COVID-19

Astfel, se vor examina doar cauzele de urgență, cauzele care, potrivit legii, se examinează în lipsa părților, cauzele civile în care a fost dispusă citarea publică, ori părțile au solicitat examinarea cauzei în lipsa acestora. Vor fi scurtate și ședințele cu examinarea cauzelor civile în care au fost amânate deliberările și pronunțările hotărârilor.

Accesul tuturor persoanelor în Direcțiile care au program de lucru cu cetățenii se restricționează în așa fel încât depunerea și eliberarea actelor solicitate să se efectueze online, prin intermediul adresei de e-mail și/ori adresa sediului instanței.

Totodată, accesul justițiabililor în sediul Centru al Judecătoriei Chișinău se va face doar după înregistrarea datelor personale și în baza citației pentru ziua respectivă. Doar judecătorii și personalul auxiliar se vor prezenta la serviciu în regim normal de lucru.

De precizat, de ieri și sediul Ciocana al Judecătoriei Chișinău activează conform unui regim special, la fel din cauza confirmării unui angajat al instituției cu COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0