Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pretura sectorului Buiucani a intrat în carantină - un vicepretor s-a infectat cu COVID-19

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 3 iun. - Sputnik. Ion Ceban a anunțat pe pagina sa de Facebook că unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani a fost testat pozitiv cu COVID-19. Din această cauză Pretura a intrat în carantină.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Tragic: O femeie infectată cu COVID-19 s-ar fi aruncat de la etajul cinci al spitalului
Primarul a anunțat că vicepretorul urmează tratamentul acasă. Angajații instituției își vor continua activitatea de la domiciliu.

”Fiecare persoană care a contactat cu vicepretorul și cei care vor prezenta semne de boală vor fi testați pe parcursul săptămânii curente. Rugăm înțelegere din partea cetățenilor care urmau să se adreseze cu o problemă sau alta la pretura sectorului Buiucani. Este o perioadă complicată pentru toți și întreprindem toate măsurile necesare la nivel de municipalitate. Facem tot posibilul ca angajații, dar și locuitorii Capitalei să fie în siguranță, chiar dacă nu este deloc ușor”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

În Moldova au fost până în prezent confirmate 8 548 de cazuri de COVID-19. Până acum, 4 738 persoane s-au vindecat, iar 307 au decedat. Potrivit datelor oficiale, în municipiul Chișinău sunt 2 698 de cazuri de coronavirus. S-au tratat 1 444 de persoane, iar 106 au murit din cauza infecției. În prezent, peste 18 mii de persoane se află sub supravegherea medicului de familie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0