Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Doi oameni și-au pus capăt zilelor în raionul Ștefan Vodă

© Sputnik / Miroslav RotariПроисшествия
Происшествия - Sputnik Moldova
Abonare
Două cazuri tragice s-au produs în raionul Ștefan Vodă. Doi oameni și-au pus capăt zilelor în ultimele 24 de ore. Este vorba despre un tânăr, dar și o pensionară. Victimele sunt din localități diferite.

CHIȘINĂU, 4 iun. - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat pentru Sputnik Moldova că două persoane au murit, în ultimele 24 de ore, în raionul Ștefan Vodă, după ce și-ar fi pus capăt zilelor.

Pompier - Sputnik Moldova
Societate
Tragic: O femeie a murit în urma unei deflagrații care s-a produs de la o butelie de gaz
Tânărul care a decedat avea 20 de ani și era din localitatea Antonești. Poliția a fost anunțată, în această dimineață, după ce băiatul a fost găsit strangulat de o bară metalică de la marginea satului.

”Medicii legiști au examinat cadavrul tânărului, însă nu a fost depistat niciun semn de moarte violentă. Polițiștii au mai stabilit că acesta locuia împreună cu părinții și fratele mai mare, iar anterior a mai avut tentative de suicid. Victima făcea abuz de băuturi alcoolice”, a declarat Mariana Bețivu.

În cel de-al doilea caz este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani din satul Carahasani. În după-amiaza zilei de ieri, corpul neînsuflețit al pensionarei fost descoperit strangulat de uşa de la canalul de evacuare a fumului de la sobă, fără semne de moarte violentă.

Ambele cazuri sunt cercetate de oamenii legii. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0