Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: O femeie a murit în urma unei deflagrații care s-a produs de la o butelie de gaz

Abonare
Tragedie în satul Pohrebeni din raionul Orhei. O femeie a murit în această dimineață, după ce în locuința sa s-a produs o deflagrație din cauza unei butelii de gaz. Victima a fost găsită parțial carbonizată, sub dărâmăturile casei care a ars practic în totalitate.

CHIȘINĂU, 3 iun. - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în jurul orei șase dimineață, pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. 

1/3
Взрыв в Погребенах
2/3
Взрыв в Погребенах
3/3
Взрыв в Погребенах
1/3
Взрыв в Погребенах
2/3
Взрыв в Погребенах
3/3
Взрыв в Погребенах
La fața locului au fost trimise două echipaje ale IGSU. 
Газовые баллоны - Sputnik Moldova
Societate
Consecințe dramatice după explozia unei butelii de gaz: Mamă și trei copii, răniți grav
Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că două odăi din casă au fost cuprinse de flăcări în urma exploziei, iar tavanul s-a prăbușit. 

În procesul de intervenție, pompieri au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

Potrivit informațiilor, deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie. Cauza decesului, dar și toate circumstanțele incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.

Tmip de 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc. Nu este pentru prima dată când au loc asemenea tragedii din cauza buteliilor de gaz. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0