Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Două motociclete s-au tamponat violent în Capitală: Șoferii au ajuns la spital - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident grav s-a produs noaptea trecută pe strada Grenoble din sectorul Botanica al Capitalei. Două motociclete s-au tamponat violent. În consecință, motocicliștii au fost transportați la spital cu traumatisme.

CHIȘINĂU, 4 iun. - Sputnik. Accidentul s-a produs aseară, după ora 22:00. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, un scuter condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a tamponat cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 31 de ani. În urma impactului, ambii conducători auto, dar și pasagerul de pe scuter de 34 de ani, au avut de suferit și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele cazului, dar și cine se face vinovat de producerea accidentului rutier. 

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Locul parcă ar fi blestemat: Un grav accident produs acolo unde anterior au murit 4 oameni

Pe parcursul ultimelor 72 de ore, polițiștii au documentat 124 de accidente rutiere, dintre care 117 soldate cu pagube materiale, iar 7 cu 9 persoane traumatizate. În cazul accidentelor cu pagube materiale, oamenii legii au emis dicizii de a-i sancționa pe șoferi cu amenzi de până la 1500 de lei, dar și cu aplicarea punctelor de penalizare.

Forțele de ordine le recomandă conducătorilor auto să nu urce băuți la volan, să nu efectueze manevre riscante și depășiri neregulamentare, să manifeste prudență în trafic și să reducă viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0