Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Locul parcă ar fi blestemat: Un grav accident produs acolo unde anterior au murit 4 oameni

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General al Poliției anunță despre producerea unui grav accident cu implicarea unei mașini de serviciu a Inspectoratului Național de Securitate Publică. 

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. O mașină de serviciu a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP a fost făcută zob în timp ce staționa pe marginea carosabilului. În automobilul marca Dacia se afla un polițist care monitoriza traficul în cadrul acțiunii "10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere".

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaGrav accident pe șoseaua Chișinău-Bălți
Locul parcă ar fi blestemat: Un grav accident produs acolo unde anterior au murit 4 oameni - Sputnik Moldova
Grav accident pe șoseaua Chișinău-Bălți

Vehiculul a fost lovit din spate de un automobil marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani, originar din Ocnița.

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaGrav accident pe șoseaua Chișinău-Bălți
Locul parcă ar fi blestemat: Un grav accident produs acolo unde anterior au murit 4 oameni - Sputnik Moldova
Grav accident pe șoseaua Chișinău-Bălți

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, impactul s-a produs astăzi în jurul orei 14, pe șoseaua Chișinău-Bălți.

În urma accidentului, polițistul de patrulare care se afla în mașina de serviciu a fost transportat la Spitalul raional Orhei cu diferite traumatisme.

IGP precizează că mașina de serviciu marca Dacia staționa regulamentar pe marginea carosabilului și era vizibilă pentru toți. Oamenii legii au ținut să precizeze că în același loc anterior s-a produs o tragerie - un alt accident cu multe victime. 

„Aceasta (Dacia) era poziționată anume în locul în care acum doi ani s-a produs un accident grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost grav traumatizate”, au remarcat oamenii legii.

Conducătorul Mercedes-ului a fost testat cu aparatul Drager, dar rezultatele nu au arătat prezența alcoolului în organism. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs coliziunea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0