Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Moldova: Alte 223 de cazuri noi confirmate

© Sputnik / Anatolii KiriakМедицинские работники проводитя тест на коронавирус
Медицинские работники проводитя тест на коронавирус - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind starea epidemiologică în contextul pandemiei noului coronavirus.

CHIȘINĂU, 4 iun - Sputnik. Alte 223 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 înregistrate astăzi în Republica Moldova. Astfel bilanțul total a trecut de pragul de 9 mii de cazuri de la începutul pandemiei, ajungând la 9018 persoane infectate.

Сотрудник лаборатории ФБУЗ 'Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге во время тестирования проб на коронавирус  - Sputnik Moldova
Societate
Încă un caz de COVID-19 printre angajații sistemului judecătoresc

Numărul cazurilor active este de 3694 de persoane. Informația a fost prezentată de secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș. Potrivit lui, din numărul total de cazuri înregistrate în această zi, 22 sunt angajați ai sistemului medical. Mai exact, este vorba de șapte medici, zece asistenți medicali, iar alte cinci persoane fac parte din personalul auxiliar. MSMPS anunță și despre un nou deces, astfel că bilanțul crește până la 315 victime. Crește și numărul persoanelor vindecate. Până la această oră, 5009 persoane au fost tratate și externate.

Constantin Rîmiș a mai spus că readaptarea măsurilor de restricție țin de domeniul economic, iar situația epidemiologică rămâne a fi încordată. În context, acesta a reiterat apelul către populație de a conștientiza pericolul infectării cu noul coronavirus și riscul la care ne expunem dacă nu respectăm regulile de protecție. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0