Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grupare criminală destructurată de polițiști: Iată cum acționau infractorii - Video

Abonare
Oamenii legii au destructurat o grupare criminală ai cărei membri furau accesorii din automobile. Bănuiții au vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani.

CHIȘINĂU, 3 iun - Sputnik. O grupare criminală formată din patru membri a fost destructurată de polițiștii și procurorii din Chișinău, împreună cu Brigada cu Destinații Speciale „Fulger”.

Indivizii au fost reținuți pentru comiterea furturilor de accesorii din automobile. Membrii grupării au vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, sunt originari din nordul țării, iar anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Modul criminal prin care o femeie și-a ucis iubitul: Detalii care te îngrozesc

Activitatea lor a fost monitorizată de către forțele de ordine timp de 5 luni, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii din automobile marcă ”Toyota Prius” de tip hibrid. Este vorba despre catalizatoarele de la țevile de eșapament, care au în componență paladiu – un metal prețios.

Oamenii legii au stabilit că fiecare membru al grupării criminale avea rolul său în comiterea infracțiunilor. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților au fost depistate și ridicate bunurile sustrase de la unitățile de transport, care ulterior urmau a fi comercializate.

Actualmente bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile. Aceștia sunt cercetați penal pentru furt în proporții, care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 la 12 ani.

Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea învinuiților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0