Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Modul criminal prin care o femeie și-a ucis iubitul: Detalii care te îngrozesc

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
O femei de 34 de ani și-a ucis iubitul după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. Ea la legat, incendiat și înjunghiat în timp ce acesta ardea.

CHIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. O crimă terifiantă a îngrozit satul Copanca, raionul Căușeni. O tânără l-a ucis cu sânge rece pe brbatul cu care avea o relație de dragoste. Fata l-a supus pe bărbat la chinuri greu de imaginat.

Питейные заведения Москвы - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie de 8 martie: Omor în sectorul Ciocana din Capitală - detalii

Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 martie, în jurul orei 02:00. Cei doi, bărbatul de 32 de ani și femeia de 34 de ani, se aflau în casa victimei. Cei doi au cosumat vin după care s-au certat. 

Ofițerul de presă al Inspectortului de Poliție Căușeni, Corina Repeșciuc, a precizat pentru Sputnik Moldova că femeia l-a lovit cu mâna pe barbat, iar acesta și-a pierdut cunoștința. Tânăra l-a imobilizat pe iubitul său cu un fular, l-a stropit cu combustibil și i-a dat foc în casă. Aceasta nu s-a oprit aici. Poliția spune că în timp ce bărbatul ardea, femeia a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat într-un mod barbar, din regiunea abdomenului până la gât.

Fluxul de știri
0