Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Rusia: 8536 de cazuri noi confirmate într-o singură zi

© Sputnik / Татьяна Макеева / Accesați arhiva multimediaРабота медиков с больными COVID-19 в клинике МГУ
Работа медиков с больными COVID-19 в клинике МГУ - Sputnik Moldova
Abonare
Timp de 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 8536 de cazuri noi de coronavirus, iar 178 de pacienți infectați au decedat.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Timp de 24 de ore în Rusia au fost confirmate 8536 de cazuri noi de COVID-19, anunță Centrul rus pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

La Moscova au fost înregistrate 1842 cazuri noi, în regiunea Moscovei – 736, în Sankt Petersburg – 380, în regiunea Sverdlovsk – 357. 

Стационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве - Sputnik Moldova
Societate
Ce se întâmplă cu persoanele decedate de COVID-19: Care este procedura de înhumare
Totodată, 3287 de pacienți noi sunt asimptimatici. 178 de pacienți au decedat.

În acest fel, numărul total al cazurilor de COVID-19 înregistrate în 85 de regiuni ale Rusiei a ajuns la 432.277, dintre care 195 mii s-au vindecat, iar 5215 au decedat.

Mai devreme, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că vârful extinderii coronavirusului în Rusia a fost depășit. Țara a început o relaxare etapizată a măsurilor restrictive, însă în regiune, inclusiv în Moscova, a fost prelungit regimul de autoizolare. Primarul capitalei ruse, Serghei Sobeanin, a menționat că unele măsuri ar putea fi mențiune până la apariția vaccinului împotriva SARS-CoV-2.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, numărul cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus se ridică la aproximativ 6,5 de milioane. Peste 3 milioane de pacienți s-au vindecat, iar 382,6 mii de persoane au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0