Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Verificări la Piața Centrală: Ce se întâmplă înainte de a începe ziua de muncă - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei susține că la Piața Centrală sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru dezinfectarea teritoriului.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Înainte să înceapă ziua de muncă și după ce se închide piața, teritoriul este minuțipos dezinfectat, afirmă primarul Capitalei. 

„La fel, pe parcursul zilei de ieri, un grup de lucru din cadrul primăriei a inspectat piața împreună cu administrația întreprinderii. Comercianții, dar și cumpărătorii au fost informați să urmeze recomandările specialiștilor”, a menționat edilul-șef pe pagina sa de Facebook.

Piața Centrală din Capitală și-a reluat activitatea în data de 1 iunie - Sputnik Moldova
Video
Piața Centrală și-a reluat activitatea: Condițiile în care oamenii au făcut cumpărături

Primarul a mai spus că periodic vor fi efectuare controale inoponate, iar cei care vor încălca regulile vor fi sancționați dur. Comerţul ambulant în jurul piețelor este interzis.

Piața Centrală din Capitală și-a reluat activitatea ieri, pe 1 iunie. Oamenii nu sunt lăsați să intre în piață fără mască și mănuși. Acestora le este măsurată temperatura la intrare. 

Agricultorii spun că am avut de suferit enorm în perioada pandemiei. Vânzătorii sunt nemulțumiți pentru că nu au activat în perioada stării de urgență. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0