Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De când putem merge la bibliotecă: Decizia autorităților

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Trecere la banca de fotografiiBibliotecă Библиотека
Bibliotecă Библиотека - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Primăria municipiului Chișinău informează populația de când va avea acces la cărțile din bibliotecile municipale și în ce condiții.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. De astăzi, cititorii au acces la cărțile Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, informează Primăria Chișinău.

Mariana Harjevschi - Sputnik Moldova
Premieră pentru Moldova: Bibliotecă, în incinta unui spital pentru copii

Din 1 iunie este permisă înscrierea la bibliotecă, obținerea cardului de acces, împrumutul cărților la domiciliu și reținerea acestora. Restul activităților, cum ar fi lansările de carte, serviciile de instruire, întâlnirile cu scriitorii sau alte activități culturale vor fi reluate treptat, în funcție de recomandările Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică.

Abonații bibliotecii trebuie să știe că în cazul în care au depășit termenul de restituire a cărților, din cauza pandemiei, nu vor fi penalizați. Volumele returnate nu vor fi puse în circuit imediat, ci vor fi păstrate o perioadă în cadrul instituției, ca măsură de preventivă.

De precizat că accesul în instituție va fi organizat cu respectarea măsurilor igienice contra COVID-19, atât pentru public, cât și pentru personal.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0