Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova: Declarațiile privind implicarea Rusiei în protestele din SUA, o manipulare

© Пресс-служба МИД РФ / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Maria Zaharova a atras atenția asupra faptului că rețelele de socializare despre care Susan Rice consideră că sunt folosite pentru a promova protestele sunt înregistrate și reglementate legal de Statele Unite și aparțin americanilor.

CHIȘINĂU, 1 iun - Sputnik. Afirmațiile legate de implicarea Rusiei în acțiunile de protest din Statele Unite sunt nefondate și constituie metode murdare de manipulare informațională. Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a scris despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Маска - Sputnik Moldova
Borrell, despre sfârșitul supremației SUA și nevoia de cooperare cu Rusia și cu China

Susan Rice, fostă consilieră de securitate națională a președintelui SUA, a declarat că Rusia ar putea sta în spatele violențelor din cadrul protestelor din Statele Unite. Rice nu a adus nici o dovadă sau faptă concretă.

Adresându-se lui Rice, Zaharova a menționat că fostul secretar de stat american Hillary Clinton și întreaga echipă a fostului președinte american Barack Obama „s-au convins pe sine și au încercat să convingă întreaga lume că problemele interne ale SUA sunt create și exacerbate de cineva din afară, respectiv de Rusia”.

”Încercați să repetați această greșeală astăzi, recurgând la metode murdare de manipulare informațiională la fel ca jurnalistul CNN: declarații false și fapte zero pentru a le susține. Interviul dumneavoastră la CNN nu este nimic altceva decât propagandă", a scris Zaharova.

Ea a amintit că rețelele de socializare despre care Rice consideră că sunt folosite pentru a promova protestele sunt înregistrate și reglementate legal din Statele Unite și aparțin americanilor.

”Încercați să jucați din nou cartea rusă? V-ați luat prea mult cu jocul, reveniți la realitate. Ieșiți în fața oamenilor și privindu-i în ochi, spuneți-le că sunt controlați de ruși prin intermediul Youtube și Facebook. Iar eu voi privi ”excepționalismul american” în acțiune" - a adăugat Zaharova.

 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0