Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Distanța socială va fi obligatorie în avioane

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Distanța socială va fi obligatorie în avioane, a declarat șefa Serviciului Federal de Supraveghere a Protecției Drepturilor Consumatorului și a Bunăstării Omului din Federația Rusă, Anna Popova.

CHIȘINĂU, 1 iun - Sputnik. Distanța socială va fi obligatorie la urcarea în avion și pe tot parcursul zborului, a declarat șefa Serviciului Federal de Supraveghere a Protecției Drepturilor Consumatorului și a Bunăstării Omului, Anna Popova.

Самолет - Sputnik Moldova
Autoritatea Aeronautică CIvilă a autorizat mai multe curse charter: Iată în ce direcții

"Anumite reglementări presupun că distanța observată la intrarea în avion, în timp ce se află la bordul avionului și la ieșire, nu ar trebui să se schimbe. Trebuie să existe o distanță socială, la această etapă a vieții noastre aceasta este o condiție obligatorie", a spus Anna Popova la postul de televiziune Rossia1, transmite RIA.

La intrebarea, dacă aeroportul este obligat în acest caz să aranjeze mai multe curse cu autobuzul pentru pasagerii care pleacă, dacă este necesar pentru a menține distanța, șeful departamentului a răspuns afirmativ. Potrivit acesteia, altfel portul aerian „nu își va îndeplini obligațiile”.

Numărul de cazuri detectate de infecție cu coronavirus în 85 de regiuni rusești a depășit 405 de mii de persoane. Peste 4,6 mii de pacienți au murit, 171 mii au fost vindecați. În lume, potrivit OMS, cel puțin 5,8 milioane de oameni s-au îmbolnăvit, aproape 365 de mii au murit. Rusia se află pe locul trei în lista țărilor cele mai vulnerabile la infecție - după Statele Unite și Brazilia.

Anterior, Vladimir Putin a spus că vârful răspândirii coronavirusului, potrivit oamenilor de știință, este considerat atins. Țara a început să elimine treptat restricțiile, dar în unele regiuni, inclusiv Moscova, regimul de autoizolare a fost extins.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0