Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autoritatea Aeronautică CIvilă a autorizat mai multe curse charter: Iată în ce direcții

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritatea Aeronautică CIvilă a autorizat mai multe curse charter. Iată în ce condiții pot oamenii să zboare.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Autoritatea Aeronautică Civilă a aprobat mai multe curse charter pentru perioada 29 mai - 16 iunie 2020. Zborurile vor fi operate de companiile aeriene „Air Moldova”  și „Fly One”. Toți pasagerii care vor zbura în această perioadă vor trebui să poarte în mod obligatoriu măşti și mănuşi de unică folosinţă.

© Sputnik / MoldovaCurse charter 2 - 16 iunie
Autoritatea Aeronautică CIvilă a autorizat mai multe curse charter: Iată în ce direcții  - Sputnik Moldova
Curse charter 2 - 16 iunie

Biletele pentru aceste curse sunt valabile pe ambele direcții si pot fi procurate online pe site-ul www.airmoldova.md și www.flyone.eu. De asemenea, informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate pe paginile oficiale a companiilor aeriene Air Moldova și Fly One.

Avion - Sputnik Moldova
Societate
Trei curse charter „Chișinău – Moscova” au fost aprobate pentru sfârșitul lunii mai

La cursele spre Republica Moldova vor fi acceptați doar pasagerii cetățeni ai Republicii Moldova și membrii de familie ai cetăţenilor Republicii Moldova. Persoanele care posedă o viză de lungă şedere, un permis de şedere sau un document echivalent permisului de şedere eliberat de autorităţi;

persoane care se deplasează în interes profesional dovedit prin viză, permis de şedere sau un alt document echivalent;

membri ai misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizaţiilor/misiunilor internaţionale, precum şi membrii familiilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar;

Pentru zborurile din Republica Moldova vor fi acceptați doar cetățenii care deţin viza de reşedinţă și permis de şedere a țării spre care intenționează să călătorească.

Pasagerii sunt rugați să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călatoriți sau să tranzitați care sunt restricțiile de călătorie sau de intrare impuse curent. În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0