Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Peskov a povestit despre simptomele coronavirusului pe care le-a avut

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с эмиром Катара Тамимом бен Хамадом Аль Тани
Президент РФ В. Путин встретился с эмиром Катара Тамимом бен Хамадом Аль Тани - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov, care s-a vindecat de coronavirus, a făcut dezvăluiri despre ziua în care s-a îmbolnăvit, despre simptome și despre pierderea mirosului.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Dmitri Peskov a comparat infecția COVID-19 cu virusul gripal. 

„Senzațiile sunt de parcă ai avea gripă. Începe totul nu foarte serios. În ziua în care eu, cel mai probabil, m-am infectat, timp de o oră și jumătate am făcut sport la sală și am alergat 7 kilometri. Simțeam un val de forță și primeam satisfacție fizică și morală”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus în cadrul unei emisiuni, potrivit RIA Novosti

Медицинские работники - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus în Republica Moldova: Numărul cazurilor de infectare a depășit cifra de 8.000

A doua zi însă, spune Dmitri Peskov, a apărut febra. 

„Aveam niște senzații neobișnuite, am pierdut gustul și mirosul. (...) Nu veți face astfel diferență între căpșuni și pui”, a remarcat Peskov.

Despre faptul că purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin s-a infectat cu coronavirus s-a aflat în data de 12 mai. Peskov a fost internat în spital împreună cu soția sa Tatiana Navka. La începutul acestei săptămâni el a fost externat. 

Mai devreme, Peskov a declarat pentru publicația „Komersant” că primele simptome ale bolii au apărut la el atunci când se afla în autoizolare, după ce un coleg de-al său s-a îmbolnăvit. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0