Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cerințe dure față de administratorii piețelor din Capitală: Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul Ion Ceban a anunțat că, în condițiile în care de luni toate piețele din Capitală își reiau activitatea, administratorii sunt obligați să monitorizeze situația, astfel încât să nu fie admise încălcări care ar permite răspândirea epidemiei de COVID-19.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Primarul Ion Ceban a atenționat administratorii piețelor din Capitală că trebuie să asigure toate condițiile și măsurile de protecție împotriva pandemiei COVID-19.

Restaurant - Sputnik Moldova
Societate
Un nou protest al reprezentanților sectorului HoReCa: Ce revendicări au de această dată

”Aici nu venim doar cu recomandarea, dar și cu un angajament, dacă vreți, criterii foarte dure față de administratorii acestor piețe, dar și ai Pieței Centrale, care este întreprindere municipală. Să fie păstrate toate normele și cerințele și recomandările medicilor și a autorităților. Asta ar însemna termometria, purtarea măștilor și mănușilor de către toți, să fie schimbate cu o regularitate anumită și să nu avem aglomerație”, a menționat Ion Ceban. 

Anterior, mai mulți angajați ai Pieței Centrale au protestat și au cerut să li se permită reluarea activității. Recent, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că din iunie își vor relua activitatea și sălile de sport și de fitness, dar fără acces la vestiar, baie, piscină și cu respectarea strictă a măsurilor de sănătate publică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0