Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Uniunea de Fotbal a Rusiei a decis când va fi reluat campionatul la fotbal

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaФутбол. РПЛ. Матч "Зенит" - "Уфа"
Футбол. РПЛ. Матч Зенит - Уфа - Sputnik Moldova
Abonare
A fost stabilită data când va fi reluată Prima Ligă Rusă și au fost luate mai multe decizii cu privire la desfășurarea jocurilor.

CHIȘINĂU, 15 mai - Sputnik. Campionatul rusesc de fotbal, suspendat din cauza coronavirusului, se va relua pe 21 iunie. Acest lucru a fost anunțat de Uniunea de Fotbal a Rusiei (UFR) pe Twitter, citând decizia comitetului executiv.

"Sezonul Primei Ligi Ruse va fi reluat pe 21 iunie", este menționat în mesaj.

De asemena, este menționat faptul că echipelor li se va permite să facă cinci înlocuiri într-un singur meci al campionatului și al Cupei țării.

Матч между сборными Молдовы и Исландии по футболу - Sputnik Moldova
Sport
Decis: Campionatul European de Fotbal din 2020 se amână pentru 2021

În același timp, s-a decis ca până la sfârșitul sezonului, jocurile din cadrul campionatului să se desfășoare fără spectatori.

Din cauza situației legate de epidemia de coronavirus, pe 17 martie, biroul comitetului executiv al UFR a suspendat toate competițiile aflate sub auspiciile organizației, inclusiv campionatul național, în care s-au jucat 22 de runde din cele 30 planificate. Ulterior, UFR a decis extinderea pauzei până la 31 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0