Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Impresionant: Piesa „Tut i Tam”, interpretată de Elena Javelea și Alexei Ciumacov - Video

© Photo : Facebook / Javelea ElenaJavelea Elena
Javelea Elena - Sputnik Moldova
Abonare
Îndrăgita interpretă din Moldova Elena Javelea și cunoscutul artist rus Alexei Ciumacov au creat un duet inedit pe Internet. Aceștia au interpretat renumita piesă  „Tut i Tam”, iar reacţiile internauţilor nu s-au lăsat mult aşteptate.
Impresionant: Piesa "Тут и Там", interpretată de Elena Javelea și Alexei Ciumacov - Video

Clipul video plasat pe rețelele de socializare și pe Youtube a generat un val de comentarii pozitive în care internauții și-au exprimat admirația față de talentații interpreți. În doar 24 de ore acesta a fost vizualizat de peste 30 mii de ori și a adunat câteva sute de comentarii.

În cadrul emisiunii  "Sputnik Matinal", Elena Javelea ne-a mărturisit că ideea de a interpreta în duet o piesă cu Alexei Ciumacov a apărut spontan, iar spiritul creativ a contribuit la rezultate de excepție.

"Acesta a fost unul dintre visele mele de a interpreta o melodie cu îndrăgitul artist rus. Piesa este semnată de către el, însă eu am adaptat-o datorită unei programe online. Nu m-am așteptat că va avea asemenea popularitate", a mărturisit interpreta.

În același timp, Elena Javelea a remarcat că și-ar dori să înregistreze în realitate o altă piesă cu Alexei Ciumacov, întrucât vocile lor armonizează foarte bine și în viitor ar putea veni în fața publicului larg cu creații deosebite.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0