Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Modificări în activitatea Agenției Servicii Publice: Ce se va întâmpla în data de 1 iunie

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport  - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a anunțat că începând cu data de 1 iunie Agenția Servicii Publice va activa la fel ca înainde de pandemie.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Șeful Guvernului a declarat că Agenția Servicii Publice va presta începând cu data de 1 iunie tot spectrul de servicii, pe care îl presta înainte de pandemie, până la stabilirea restricțiilor în contextul stării de urgență. 

Приготовление пиццы в ресторане после облегчения карантинных мер в Германии - Sputnik Moldova
Societate
Sectorul HoReCa, din rău în mai rău: Declarație

Angajații ASP și cetățenii care solicită serviciile instituției vor trebui însă să respecte cu strictețe normele pentru prevenirea răspândirii infecției COVID.19.

„Până la această etapă, nu toate serviciile ASP erau prestate, inclusiv eliberarea pașapoartelor, buletinelor. De la 1 iunie se permit aceste activități”, a declarat prim-ministrul.

Precizăm că ieri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anulat un set de restricții care au fost aplicate anterior pentru a preveni răsândirea coronavirusului.

Astfel, din data de 8 iunie se vor redeschide centrele comerciale, cu excepția unităților de alimentație publică și diverstisment din interiorul acestora. 

Premierul Ion Chicu a anunțat că începând cu 5 iunie se va permite oficierea slujbelor în biserici, dar și organizarea altor manifestații cu caracter religios. Totuși, credincioșii vor trebuie să aibă grijă și să respecte măsurile de protecție împotriva coronavirusului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0