Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 a mai făcut o victimă: Este vorba despre un bărbat din raionul Ialoveni

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Sănătății anunță despre un nou deces provocat de COVID-19. A murit un bărbat din raionul Ialoveni, care suferea și de alte maladii.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Bărbatul din raionul Ialoveni care a decedat avea 78 de ani. Acesta a fost internat în data de 8 mai la Spitalul Clinic Republican. Pacientul mai suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială și boala parkinson. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 289.

термо сканер - Sputnik Moldova
Societate
Șeful ANSP a făcut bilanțul infecției COVID-19 în Moldova și a vorbit despre prognoze
În prezent sunt confirmate 7 896 cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care 982 în regiunea transnistreană. 

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 258 - în stare gravă, 622 - în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Până acum au fost confirmate 1 590 cazuri de infectare în rândul angajaţilor din sistemul de sănătate, printre care: medici - 372, farmaciști - 20, asistenţi medicali - 616, felceri - 86, personal auxiliar - 496 de persoane. În total, 996 de lucrători medicali s-au vindecat. 

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 Chișinău au fost internați 116 pacienți cu suspecție de coronavirus. În același timp, 177 persoane au fost tratate și externate. Astfel, bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 4 455.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0