Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se reiau antrenamentele în aer liber pentru sportivii legitimați de federații - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariМяч
Мяч - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică s-a reunit astăzi în ședință și a anulat mai multe restricții adoptate anterior în contextul pandemiei COVID-19.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis să permită reluarea din 1 iunie a antrenamentelor desfășurate în aer liber pentru sportivii legitimați de către Federația Fotbal, Federația de Badminton, Federația Caiac-Canoe, Federația de Haltere, Federația Sporturilor Nautice și Federația de Tenis. 

Покупатели во время распродажи в торговом центре Мега Белая дача в Московской области - Sputnik Moldova
Societate
Se redeschid centrele comerciale din toată țara, dar cu anumite excepții - Detalii

„Procesul de instruire și antrenament se va organiza exclusiv la centrele sportive, terenurile de sport, bazinele sportive acreditate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova, cu respectarea prevederilor din instrucțiunea cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19”, a declarat Ion Chicu. 

Restricțiile privind desfășurarea antrenamentelor au fost introduse odată cu decretarea stării de urgență în Republica Moldova. 

Amintim că și sălile de sport vor putea fi frecventate începând cu data de 15 iunie. Totuși, cei care vor să meargă la sală trebuie să știe că este obligatorie respectarea unor reguli. Va trebui să fie păstrată distanța socială. În plus, numărul de persoane pentru o ședință de antrenament va fi limitat. Echipamentul sportiv va fi amplasat la distanță de 2 metri între unitățile de antrenament, iar personalul va fi asigurat cu echipamente de protecție. 

La intrare vor fi plasate soluții dezinfectante și va fi monitorizată igiena mâinilor. După fiecare antrenament, va fi dezinfectat echipamentul sportiv. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0