Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Se redeschid centrele comerciale din toată țara, dar cu anumite excepții - Detalii

© Sputnik / Sergey Pyatakov / Accesați arhiva multimediaПокупатели во время распродажи в торговом центре Мега "Белая дача" в Московской области
Покупатели во время распродажи в торговом центре Мега Белая дача в Московской области - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi s-a desfășurat ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică în cadrul căreia au fost anulate mai multe restricții aplicate în contextul pandemiei COVID-19.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Premierul Ion Chicu a anunțat după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică despre anularea mai multor restricții. 

Restaurant - Sputnik Moldova
Societate
Un nou protest al reprezentanților sectorului HoReCa: Ce revendicări au de această dată

Începând cu data de 8 iunie, se redeschid centrele comerciale din toată țara, dar nu și unitățile de alimentație publică sau divertisment din cadrul lor. 

„Aceste activități în cadrul centrelor comerciale nu vor fi permise. Centrele comerciale se redeschid, dar cu excepțiile respective”, a precizat șeful Guvernului. 

Restaurantele și cafenelele se vor redeschide abia în data de 15 iunie, potrivit deciziei aprobate la ședința anterioară a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Și sălile de sport vor putea fi frecventate începând cu data de 15 iunie.

Cei care vor să frecventeze localurile și sălile de sport trebuie să țină cont însă de mai multe reguli, precum respectarea distanței sociale și dezinfectarea mâinilor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0