Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informații actualizate de la Poliția de Frontieră: Oamenii continuă să vină acasă

© Sputnik / Miroslav Rotariкоординационный центр
координационный центр - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii continuă să revină acasă. În decurs de 24 de ore, frontiera țării noastre a fost traversată de 5 027 de oameni.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Timp de 24 de ore, frontiera țării noastre a fost traversată de 5 027 de oameni.

Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 968 de traversări. La frontiera cu România au fost înregistrare 1 268 de treceri, iar la cea cu Ucraina - 546. De asemenea, 154 de cetățeni au ajuns în Moldova cu avionul. 

Vameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție - Sputnik Moldova
Societate
Ultimele informații de la Poliția de Frontieră: Câți oameni au intrat în țară

Polițiștii de frontieră au înregistrat și unele încălcări. Ei au constatat că două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră, un caz de trafic ilegal de bunuri, o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, o încălcare a regulilor de folosire a vinietei, o persoană a fost identificată la controlul de frontieră cu consemn național.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 5 027 de persoane și completate 1 986 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Oamenii continuă să sune la Linia Verde. În decurs de 24 de ore s-au înregistrat 377 de apeluri de la cetățeni. La trecerea frontierei de stat, călătorii sunt supuși obligatoriu termometriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0