Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Înscriere online a copiilor din Capitală în clasa întâi: Ion Ceban oferă detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПервый звонок
Первый звонок - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță câți părinți au depus deja cereri online de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Admiterea copiilor în clasa I în anul 2020 este mai simplă și mai transparentă, consideră primarul Capitalei, Ion Ceban. El anunță că peste 6 mii de părinți au expediat deja cererile prin intermediul platformei escoala.chisinau.md.

”În mai puțin de o săptămână de la lansare, sunt la această oră 6309 cereri expediate, 5781 de cereri neprocesate și 242 de cereri în așteptare, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Первый звонок - Sputnik Moldova
Societate
La Chișinău a început astăzi înscrierea copiilor în clasa I
Potrivit edilului, acest site a fost creat de Primăria Chișinău împreună cu portalul studii.md, care are drept scop oferirea suportului părinților, dar și instituțiilor de învățământ.

Platforma pune la dispoziție diverse informații, dar și ânregistrări video, care îi ghidează pe părinți cum să-și înregistreze copiii la școală.

Procesul de înregistrare a copiilor continuă. Numărul total de copii care urmează să fie înscriși în clasa I în anul de studii 2020-2021 este de 8800.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0