Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Chișinău a început astăzi înscrierea copiilor în clasa I

© Sputnik / Miroslav RotariПервый звонок
Первый звонок - Sputnik Moldova
Abonare
Înscrierea copiilor în clasa întâi la școlile din Chișinău a început joi, 21 mai. Sunt acceptați copiii care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar. Procedura este organizată online, pe platforma „escoala.chisinau.md".

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Pe 21 mai, la Chișinău a început înscrierea online a copiilor în clasa I, prin intermediul platformei „escoala.chisinau.md”, care poate fi accesată și de pe platforma „educatieonline.md".

Прием документов на обучение в ВУЗы - Sputnik Moldova
Societate
Studenții vor susține examenele și vor prezenta tezele de licență în regim online

Pe 28 august vor fi afișate listele finale ale copiilor înscriși în clasa I, validate prin ordinul directorilor instituțiilor.

Primăria Chișinău a precizat că înscrierea copiilor în clasa I pentru anul de studii 2020-2021 se va desfășura în două etape.

Etapa I, perioada 21.05.2020  - 19.06.2020, constă în depunerea, completarea și validarea cererilor și actelor de înscriere a copiilor care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar.

Etapa II, 22.06.2020 - 28.08.2020, va consta în completarea și validarea actelor de înscriere a copiilor din districtul școlar care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului şcolar, dar nu au reuşit să fie înscriși în prima etapă și, pe locurile disponibile, a copiilor din alte districte şcolare.

Pentru detalii, părinții pot telefona la numărul (022) 20-16-09. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0