Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimele informații de la Poliția de Frontieră: Câți oameni au intrat în țară

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăVameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție
Vameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate, pe sensul de intrare în Republica Moldova, 2 832 de persoane.

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. În timp de 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au fost constatate 4 451 de traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 2 832 de persoane, dintre care 2 227 de treceri la frontiera moldo-română, 575 de treceri la frontiera cu Ucraina și 30 de treceri aeriene.

Спортивно-оздоровительный комплекс Janinn Fitness - Sputnik Moldova
Societate
Premierul explică de ce nu se vor deschide localurile și sălile de sport din 1 iunie

Polițiștii de frontieră au înregistrat și următoarele acțiuni ilegale: 11 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră; două persoane și două mijloace de transport au fost identificate la trecerea frontierei de stat cu consemne național.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 4 451 de persoane și completate 2 832 de fișe epidemiologice individuale. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 104 apeluri de la cetățeni, fiindu-le oferite consultații despre situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0