Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Încă un accident violent, pe timp de noapte, în Capitală: Un BMW ajuns în copac - Foto

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentele nu contenesc în Chișinău chiar dacă nu au trecut nici 10 zile de la gravul accidentul cumplit produs în noaptea de 17 mai, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Ismail, în care și-au pierdut viața doi oameni.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Un accident îngrozitor a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în sectorul Ciocana al Capitalei. Șoferul unui automobil de marca BMW a pierdut controlul volanului și drept rezultat automobilul s-a izbit violent de un copac.

Accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo, o arteră importantă ce face conexiunea între sectoarele Ciocana și Râșcani, care are câte trei piste pe sens și pe care viteza minimă este de 70 de kilometri pe oră.

Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Accidente
Noi detalii în cazul accidentului din centrul Capitalei: Era sau nu beat șoferul
De obicei șoferii circulă cu până la 80 de km/h, cei care dezvoltă o viteză mai mare riscă să fie surprinși de radare și să fie sancționați. Unii însă profită de drumul lat și liber pe timp de noapte ajung la 120-160 de km/h, astfel că accidentele grave pe această stradă nu sunt o raritate.

Deocamdată Poliția nu a venit cu detalii pe acest caz, urmând să o facă în curând.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0