Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul accidentului din centrul Capitalei: Era sau nu beat șoferul

© Sputnik / Salagor CezarAccident rutier în Capitală
Accident rutier în Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au făcut publice noi detalii în cazul bărbatului care a produs accidentul rutier în data de 17 mai, în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Noi detalii despre accidentul cumplit produs în noaptea de 17 mai la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Ismail. Potrivit oamenilor legii, bărbatul care conducea mașina de model Audi nu era în stare de ebrietate în momentul în care a produs accidentul. Asta au arătat rezultatele expertizei probelor de sânge prelevate imediat după impact. 

”Pentru stabilirea prezenței sau absenței alcoolului în organismul bărbatului i-au fost prelevate probele biologice imediat ce a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă. Rezultatul s-a dovedit a fi negativ, analizele indicând lipsa alcoolului”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliției Republicii Moldova. 

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Accident în Capitală: Două mașini s-au tamponat la Botanica
Șoferul automobilului de model Dacia Logan și pasagerii care în momentul impactului se aflau în mijlocul de transport, la moment sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit oamenilor legii, șoferul automobilului Audi nu cooperează cu organele de urmărire penală. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile. În acest caz continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.  

Amintim că în data de 17 mai un tânăr de 27 de ani conducea mașina de model Audi cu viteză excesivă pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și a produs un accident grav. În urma acestuia, două persoane au murit. În accident au fost implicate mai multe mașini de model Toyota, Dacia și Volkswagen. 

Șoferul automobilului Toyota a decedat pe loc. La spital au fost transportați șoferii din Dacia și Audi, dar și pasagera din mașina de model Audi. Din păcate, la scurt timp s-a stins la spital și pasagerului de 46 de ani din mașina de model Toyota. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0