Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Cunoscut medic rus: Când va putea fi învins noul coronavirus

© AFP 2024 / ANDREW MILLIGANTub de testare Covid-19
Tub de testare Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscutul chirurg Leo Bokeria a fîcut pronosticuri cu privire la perioada în care ar putea fi stopată epidemia de COVID-19.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. O victorie asupra infecției cu coronavirus ar putea fi obținută până în toamnă, a declarat președintele Centrului de chirurgie cardio-vasculară ”Bakulev”, președintele organizației obștești ”Liga sănătății națiunii” din Rusia Leo Bokeria.

Президент РФ В. Путин провел совещание о санитарно-эпидемиологической обстановке - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Situația legată de COVID-19 se stabilizează, trebuie să consolidăm rezultatele

”Eu cred că până la sfârșitul verii vom reuși să învingem această molimă”, a declarat Bokeria într-un interviu pentru RIA Novosti.

Duminică, șefa ”Rospotrebnadzor”, Ana Popova, a comunicat că situația privind pandemia s-a stabilizat în Rusia, pronosticurile și perspectivele privind evoluția situației ”sunt stabile și pozitive”, 44 de regiuni sunt pregătite deja sau vor fi gata în scurt timp să înceapă ridicarea restricțiilor.

Totodată, Popova a avertizat că numărul deceselor cauzate de coronavirus, înregistrate în Rusia în timp de 24 de ore vor continua să crească, în pofida scăderii cazurilor de infectare, deoarece vârful mortalității în timpul epidemiilor se produce mai târziu decât cel al îmbolnăvirilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0