Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Primarul Capitalei: De luni va fi redeschisă Piața Centrală din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Din data de 1 iunie, își reia activitatea Piața Centrală din Chișinău, la fel ca și celelalte piețe din Capitală. Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Piața Centrală își reia de luni activitatea, doar că precupeții de acolo vor trebuie să respecte cu strictețe regulile stabilite de autorități pentru a nu răspândi Coronavirusul.

Piață - Sputnik Moldova
Societate
Fermierii își vor putea vinde produsele la iarmaroace: Unde vor fi organizate

Viceprimarul inga Ionesii a precizat că setul de reguli care urmează să fie stabilit în mod obligatoriu l toate piețele din Capitală a fost expediat deja Guvernului, iar mâine vor fi organizate dezbateri publice pe acest caz.  

Ion Ceban a menționat și el că regulile vor trebui respectate cu strictețe pentru a nu admite o nouă explozie a infecției provocată de piețele capitalei, care zilnic sunt vizitate de peste 35 de mii de oameni.

Anterior primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că decizia privind reluarea activității piețelor din Chișinău pot să o ia doar autoritățile centrale, dar cele locale nu pot decât să se conformeze.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0