Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fermierii își vor putea vinde produsele la iarmaroace: Unde vor fi organizate

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaPiață
Piață - Sputnik Moldova
Abonare
Fermierii își vor putea vinde produsele la iarmaroacele care vor fi organizatre în secoarele Capitalei.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. În perioada 18 mai - 30 noiembrie 2020, în sectoarele Capitalei vor fi organizate iarmaroace pentru comercializarea produselor agroalimentare. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul Ion Ceban.

Город Кишинев на самоизоляции - Sputnik Moldova
Societate
Protest la Piața Centrală din Capitală: De ce sunt revoltați comercianții

Potrivit reprezentanților Primăriei Capitalei, preturile de sector vor stabili locurile unde producătorii agricoli din oraşele şi satele (comunele) din componenţa municipiului Chişinău îşi vor putea vinde producţia, cu respectarea măsurilor de prevenire a contaminării și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Producătorii agricoli vor putea comercializa legume, fructe şi altă producţie agricolă, în baza autorizaţiilor de funcţionare eliberate de preturile de sector şi a documentelor corespunzătoare de însoţire. De asemenea, autorităţile vor asigura în locurile stabilite condiţii sanitare pentru desfăşurarea comerţului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0