Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Actorul Anatol Durbală la 50 de ani: Iată cum și-a marcat jubileul

© Photo : Facebook / Anatol DurbalăAnatol Durbală
Anatol Durbală - Sputnik Moldova
Abonare
În data de 24 mai, actorul Teatrului Național "Mihai Eminescu" Anatol Durbală și-a sărbătorit ziua de naștere. Îndrăgitul artist a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani.
Actorul Anatol Durbală, la 50 de ani: Iată cum și-a marcat jubileul

În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Anatol Durbală a mărturisit despre emoțiile pe care le-a trăit de ziua lui, cum și-a petrecut frumosul jubileu, dar și ce își dorește cel mai mult și la ce visează.

Chiar de la primele ore ale dimineții admiratorii și prietenii i-au umplut pagina de Facebook cu urări de ani mulți, sănătate și gânduri bune. Actorul spune că a primit zeci de mesaje la telefon și apeluri din partea persoanelor dragi. În acest an, Anatol Durbală și-a marcat ziua de naștere în sânul familiei, alături de socri, soție și cei doi copilași.

"Am sărbătorit cu familia la Șoldănești, apoi am ajuns și la Chișinău. Dacă nu era acest virus, poate sărbătoream și altfel, însă ca de fiecare dată am simțit oamenii dragi alături de mine", a remarcat actorul.

Anatol Durbală spune că ultimii ani i-au schimbat cursul vieții din punct de vedere personal și profesional. Totuși, cel mai de preț cadou pe care îl are este familia.

"Cu trecerea anilor, înțelegi că zilele de naștere sunt un prilej bun de a medita, de a trage unele concluzii. Acum pot spune cu certitudine că visele mele sunt legate de copii, de teatru și film. Îmi doresc să fim în primul rând sănătoși cu toții", a spus el.

Totodată, Durbală a recunoscut că îi lipsesc enorm spectacolele pe care le joacă alături de colegii săi pe scena Teatrului Național, însă speră că la următoarea stagiune teatrele își vor relua activitatea, iar actorii vor reveni cu noi proiecte în fața îndrăgitului public.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0