Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Câte persoane s-au mai tratat de COVID-19 și care este starea bolnavilor

© AFP 2024 / ANDREW MILLIGANTub de testare Covid-19
Tub de testare Covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 261 de persoane au fost tratate de COVID-19 de ieri până astăzi, anunță Ministerul Sănătății. Au fost raportate și 8 decese din cauza coronavirusului, în cazul unor persoane cu vârste cuprinse între 59 și 80 de ani.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Până astăzi, 6.994 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19 în Republica Moldova, inclusiv 874 din regiunea transnistreană. Numărul persoanelor tratate și externate din spitale a ajuns la 3.713.

Примэрия Кишинева  - Sputnik Moldova
Societate
Câți bani s-au acumulat pe contul anti-COVID-19 al Primăriei și cum au fost distribuiți

Ministerul Sănătății (MSMPS) mai raportează astăzi că în total au fost înregistrate oficial 250 de decese ca urmare a complicațiilor provocate de coronavirus.

De ieri până astăzi, alte 261 de persoane au fost tratate, dintre care 93 de pacienți din cadrul instituțiilor spitalicești și 168 care erau încadrați în tratament la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie.

Până astăzi, au fost confirmate 1.481 de cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici - 346, asistenţi medicali - 575, felceri - 77, farmacişti - 20, personal auxiliar - 463 persoane.

Dintre persoanele aflate acum sub tratament anti-coronavirus, starea de sănătate a 288 de pacienți este gravă, 25 dintre pacienți fiind conectați la aparate de respirație asistată, 597 au o stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

MSMPS informează despre alte opt decese provocate de COVID-19, pacienții având vârste cuprinse între 59 și 80 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0