Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noutăți pe „educațieonline.md”: Iată cât de populară este platforma  

© Photo : PixabayChildren
Children - Sputnik Moldova
Abonare
Platforma „educațieonline.md” a fost foarte populară în ultima săptămână. Site-ul a fost accesat de 73 de mii de utilizatori, dintre care 53 de mii au fost utilizatori noi.

CHIȘINĂU, 22 mai – Sputnik. Pe platforma de învățare la distanță „educațieonline.md” au fost încărcate ultimele lecții video, preconizate în biblioteca digitală pentru prima etapă, potrivit Primăriei Chișinău, care a inițiat și dezvoltat proiectul.

Examen - Sputnik Moldova
Societate
Școlile, pregătite pentru învățământul la distanță: Detalii

La ora actuală, numărul total de cursuri video filmate în cadrul proiectului este de 2.150. Aceste lecții vor servi drept suport pentru învățământul la distanță până la sfârșitul anului școlar 2019-2020.

În biblioteca digitală se regăsesc și aproximativ 150 de lecții video elaborate de Centrul „Clasa Viitorului", pentru pregătirea de examene, precum și resurse educaționale deschise, manuale digitale și prezentări.

Numeroși utilizatori ai resurselor „educație online.md" au distribuit lecțiile video pe Facebook, Viber, Messenger, Google Classroom, Google, Studii.md și Învăț.online. Dispozitivele de pe care au fost accesate suporturile video sunt: telefon mobil (63%), computer (28%), tabletă (3%).

Platforma „educație online.md” a înregistrat un număr total de 73 de mii de utilizatori în ultima săptămână, inclusiv 53 de mii de utilizatori noi.

Cele 180 de mii de sesiuni efectuate de către utilizatorii platformei, au generat 689.000 de vizualizări ale materialelor video.

De asemenea, canalele „Educație Online” de pe YouTube continuă să fie accesate, fapt ce demonstrează că suporturile video sunt utilizate de către elevi, părinți și profesori, se subliniază în comunicatul de presă al Primăriei. Canalele de pe YouTube înregistrează 783.500 de utilizatori în total, dintre care 196.800 sunt utilizatori unici.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0