Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz tragic: Un militar a fost găsit mort sub balconul blocului în care locuia

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Caz tragic în Armata Națională a Republicii Moldova. Un militar în termen a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul zece.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Un militar prin contract al Armatei Naționale a fost găsit mort în această dimineață. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al Ministerului Apărării, dar și de Direcția de Poliție a municipiului Chișinău. 

Natalia Solovei - Sputnik Moldova
Cum recunoaștem un copil care se gândește la suicid – explicația psihologului
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că în această dimineață Inspectoratul de Poliție al sectorului Buiucani a fost alertat după ce o persoană a căzut de la înălțime.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul de 26 de ani era militar în termen al Armatei Naționale și s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10, de la balconul blocului de locuit.

Tănărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, unde din cauza traumelor suferite a decedat. În acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii tragediei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0