Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul a luat act de cererea de demisie a deputatului socialist Oleg Teterea

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Oleg Teterea, care a ajuns în Parlament candidând pe lista națională a PSRM, nu mai este deputat. Legislativul a luat act de cererea lui prin care renunță la mandatul de ales al poporului. Teterea va fi înlocuit de următorul deputat de pe lista Partidului Socialiștilor.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Parlamentul a luat act de cererea de demisie a deputatului Oleg Teterea, care pe 12 mai a renunțat la mandatul său de ales al poporului în favoarea unei alte funcții. 

Александр Слусарь Alexandru Slusari  - Sputnik Moldova
Politică
PPDA cere crearea unei comisii parlamentare de anchetă: Iată ce vor să fie investigat

Conform listei PSRM, în locul lui Teterea în Parlament ar urma să vină Nicolae Pascaru.

În prezent, Partidul Socialiștilor are 37 de mandate în Legislativ, Partidul Democrat a rămas cu 15 deputați, după ce 12 au mirat la PRO Moldova, iar 2 - la Partidul „ȘOR”. 

În prezent, actuala majoritate parlamentară, dar și Guvernul condus de Ion Chicu depind de voința a doi deputați. Dacă atâția legislatori vor migra către formațiunile de opoziție, s-ar putea să fie depusă o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri, care ar avea șanse să fie votată. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0