Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident în Capitală: Două mașini s-au tamponat la Botanica

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentele pe străzile din Chișinău se țin lanț. Iar viteza și iresponsabilitatea conducătorilor auto sunt principalele cauze ale acestora.

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Un accident cu implicarea a două automobile s-a produs în această după-amiază pe una dintre străzile Capitalei. 

Pe str. Pușkin a fost aplicat marcajul care delimitează banda rezervată circulației transportului public - Sputnik Moldova
Societate
Atenție, șoferi: Un nou marcaj pe o stradă din Capitală

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că poliția a fost sesizată în jurul orei 14:25 pe la intersecția străzii Minsk cu Titulescu.

În urma verificărilor, echipajul secției documentare accidente rutiere al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a stabilit că în accident au fost implicate un automobil de model Toyota si un Land Rover. Din informațiile preliminare, Toyota, condusă de o șoferiță de 41 de ani, nu a cedat trecerea celuilalt automobil, condus de un bărbat de 36 de ani și care se deplasa pe drum cu prioritate. În urma impactului, Land Rover-ul s-a răsturnat. De îngrijiri medicale a avut nevoie șoferița, care acum riscă 6 puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

Amintim că pe parcursul primelor patru luni ale anului curent au fost înregistrate aproximativ 500 de accidente în traficul rutier, în urma cărora 69 de persoane au decedat, iar alte peste 555 s-au ales cu diverse traumatisme. Autoritățile fac apel la conducătorii auto să respecte regulile circulației rutiere și să dea dovadă de maximă responsabilitate și vigilență. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0