Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Patru noi decese cauzate de COVID-19

Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea a încă patru decese provocate de noul coronavirus.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Alte patru decese cauzate de noul coronavirus au fost înregistrate. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că bilanțul total ajunge la 232 de persoane decedate din cauza infecției.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Centrul COVID-19 Chișinău își continuă activitatea: Detalii

Printre victime sunt trei femei și un bărbat, cea mai tânără având doar 47 de ani. Aceasta era din Chișinău și a fost internată în data de 14 mai la Institutul de Medicină Urgentă cu mai multe afecțiuni cum ar fi cașexie, etilism cronic, encefalomielopolineuropatie de geneză mixtă.

Și o femeie de 63 ani a decedat din cauza virusului ucigaș. Ea a fost internată în data de 9 mai la Spitalul Clinic Muncipal cu insuficiență cardiovasculară, pulmonară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

Bărbatul decedat avea 78 de ani, era din Briceni și a fost internat în data de 17 mai la Spitalul Clinic Republican. Acesta suferea de insuficiență renală, encefalopatie discirculatorie mixtă, boala Alzheimer.

Cea de-a patra victimă este o femeie de 66 ani, internată în data de 13 mai la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Și ea suferea de mai multe boli cum ar fi insuficiență cardiovasculară, renală, neuronală, gastrointestinală, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială și limfom non-Hodgkin.

Până la ora actuală, în Republica Moldova sunt confirmate 6 553 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 837 în Transnistria.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0