Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Valentina Buliga a fost numită în funcția de director al CNAM

© SputnikValentina Buliga
Valentina Buliga - Sputnik Moldova
Abonare
Valentina Buliga a fost numită în funcția de director general al CNAM, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, Valentina Buliga a fost numită în calitate de director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. 

Valentina Buliga - Sputnik Moldova
Valentina Buliga își exprimă îngrijorarea: Este o rușine națională...

„Bine ați venit, vă dorim succes, sunteți un specialist extraordinar”, a declarat premierul Ion Chicu după numirea Valentinei Buliga.

Fotoliul a devenit vacant după ce Angela Belobrov și-a dat demisia din funcția de director al CNAM. Angela Belobrov a fost numită în funcția de director general al Companiei în luna decembrie 2019. Schimbarea directorului general a avut loc după demiterea Guvernului Sandu.

„În numele întregului Guvern îi mulțumesc pentru munca extraordinară depusă în această perioadă. Va continua activitatea sa în cadrul autorităților publice centrale, fiindcă este un specialist bun”, a menționat premierul cu referire la Angela Belobrov.

Până în prezent, Valentina Buliga a deținut funcția de consilier al fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0