Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Rusia: numărul de cazuri noi a scăzut sub 9 mii

© Sputnik / Press Service of the Moscow Department of Health / Accesați arhiva multimediaСотрудники медицинского стационара на территории больничного комплекса в Коммунарке
Сотрудники медицинского стационара на территории больничного комплекса в Коммунарке - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul zilnic al noilor cazuri de COVID-19 a scăzut sub nouă mii, peste 45 la sută dintre pacienți sunt asimptomatici.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Creșterea zilnică a noilor cazuri confirmate de COVID-19 în Rusia a scăzut sub nouă mii, constituind 8 764, au murit 135 de oameni, iar 9262 s-au vindecat, a anunțat centrul operativ rus pentru combaterea pandemiei.

Президент РФ В. Путин провел совещание с главами регионов по борьбе с распространением коронавируса в РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Mihail Mișustin a revenit la exercitarea funcției de premier al Rusiei

”În ultimele 24 de ore în Federația Rusă au fost confirmate 8 764 de cazuri de infectare cu coronavirus COVID-19, în 84 de regiuni, dintre care 4021 (45,9 la sută) sunt pacienți asimptomatici”, se arată în comunicatul instituției.

Totodată, se menționează că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 308 705 de cazuri, în 85 de regiuni ale țării. Din numărul total de persoane infectate, 2972 au decedat, iar mai bine de 85 de mii s-au vindecat și au fost externate.

Potrivit datelor OMS, în lume numărul total al persoanelor infectate este de cel puțin 4,7 milioane de oameni, mai bine de 315 mii au murit în urma infectării cu noul coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0