Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mihail Mișustin a revenit la exercitarea funcției de premier al Rusiei

© Sputnik / Дмитрий Астахов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание с главами регионов по борьбе с распространением коронавируса в РФ
Президент РФ В. Путин провел совещание с главами регионов по борьбе с распространением коронавируса в РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Federației Ruse, Mihail Mișustin, a preluat cârma Guvernului de la Moscova, după câteva săptămâni în care s-a vindecat de coronavirus.

CHIȘINĂU, 19 mai - Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat decretul prin care se recunoaște ca fiind expirat documentul cu privire la numirea vicepremierului Andrei Belousov în funcția de prim-ministru inerimar, anunță RIA Novosti

Президент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ - Sputnik Moldova
Rusia
COVID-19 în Rusia: Îndemnul lui Vladimir Putin pentru toți cetățenii ruși

Pe 30 aprilie, prim-ministrul Federației Ruse, Mihail Mișustin, l-a anunțat pe președintele Vladimir Putin că i s-a confirmat infectarea cu noul coronavirus și a propus să fie înlocuit de adjunctul său Andrei Belousov. Ulterior a fost semnat decretul corespunzător. 

„Se recunoaște drept expirat decretul președintelui Federației Ruse din 30 aprilie 2020 nr. 300 „privind asigurarea interimatului funcției de premier al Federației Ruse”, se menționează în document. 

Amintim că și purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a fost diagnosticat cu COVID-19. În comentariile oferite presei ruse, acesta a declarat că este internat și urmează tratament.

Peskov a menționat că în prima zi după confirmarea infectării nu avea simptome, însă mai târziu s-a înregistrat o creștere a temperaturii corpului. După o examinare, medicii i-au diagnosticat o pneumonie bilaterală.

De asemenea, testele au confirmat și infectarea soției sale, campioana olimpică Tatiana Navka.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0