Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

COVID-19 în Rusia: Îndemnul lui Vladimir Putin pentru toți cetățenii ruși

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ
Президент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a îndemnat pe cetățenii ruși să dea dovadă de vigilență și să fie extrem de atenți din cauza coronavirusului.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin le-a cerut rușilor să fie extrem de atenți și să ia tote măsurile de securitate în legătură cu epidemia de coronavirus, informează RIA Novosti.

Премьер-министр РФ М. Мишустин провел заседание Евразийского межправсовета - Sputnik Moldova
Rusia
Noi detalii privind starea de sănătate a premierului rus, diagnosticat cu COVID-19
”Fiți extrem de atenți, păstrați, vă rugăm, să păstrați chiar și să sporiți atenția acum asupra măsurilor personale de prevenire a infecției. Eu, așa cum spun ei, înțeleg că uneori nu mai există tărie pentru a suporta aceste restricții, dar să vă infectați, să vă îmbolnăviți, să pierdeți capacitatea de a lucra este mult mai grav. Noi am ales calea de a salva vieți și sănătatea oamenilor și împreună am obținut multe, am reușit mult, am învins mult și depinde de fiecare dintre noi ca din ce în ce mai multe regiuni din Rusia să revină la viața normală, la viața obișnuită", a declarat Putin în carul unei ședințe privind situația sanitar-epidemiologică în Federația Rusă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0