Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cinci ani de la moartea Anei Barbu: Interviu emoționant cu fiica ei, Natalia Barbu - Audio

© Photo : Facebook / Natalia Barbu SotaNatalia Barbu Sota
Natalia Barbu Sota - Sputnik Moldova
Abonare
Acum cinci ani s-a stins din viață cunoscuta interpretă din Moldova Ana Barbu. Memoria artistei a rămas însă vie, iar fiica ei, Natalia Barbu, continuă să le reamintească oamenilor de mama sa prin cântece deosebite pe care i le dedică.
Cinci ani de la moartea Anei Barbu: Interviu emoționant cu fiica sa, Natalia Barbu - audio

Într-un interviu acordat pentru Sputnik Moldova, interpretă Natalia Barbu ne-a împărtășit că moartea mamei sale a însemnat o lovitură foarte dură pentru întreaga familie. Chiar dacă au trecut deja cinci de la plecarea în lumea celor drepți a zânei celui mai frumos liliac muzical, Ana Barbu spune că îi este foarte greu să realizeze faptul că mama ei nu mai este lângă ea. 

Mai mult, Natalia Barbu a mărturisit cu emoție în glas că dacă ar avea ocazia să-și vadă mama i-ar spune: Iartă-mă, te iubesc și ar cuprinde-o.

"Din păcate, trece timpul repede. Ne vindecăm fiecare cum putem. Este greu în continuare. Nici nu-mi vine să cred că au trecut cinci ani, iar mama nu mai este printre noi. O mai visez și acum. Vorbesc cu ea în vis. Poate să sună ciudat, dar la început o simțeam efectiv și fizic", a mărturisit interpreta.

Regretata artistă a lăsat în urma ei o mulțime de cântece pe care le cunoaște o țară întreagă, însă multe piese așa și nu au reușit să fie înregistrate. Întrebată dacă ar continua să facă ceea ce nu a reușit mama sa, Natalia Barbu a răspuns:

"Ar fi o idee bună. Ași face acest lucru. În general, suntem deschiși și eu, și tata ca toți cei care doresc să-i interpreteze cântecele să o facă", a spus interpreta.

Amintim că în anul 2018 interpreta a lansat o piesă emoționantă, însoțită de videoclip, dedicată mamei sale.

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0